6-12-2022
 

Poritop Soft Pro


Poritop Soft Pro

  

De Boer Technieken heeft naast het Poritop Soft systeem een nieuw renovatie syteem voor all-weather tennisbanen ontwikkeld, Ook hier kan de oude tennisbaan als ondergrond voor de nieuwe toplaag dienen. Het Poritop Soft Pro systeem heeft vele voordelen ten opzichte van de bestaande allweather of het Poritop Soft Systeem.
Door gebruik te maken van kwalitatief nog betere rubber soorten welke door en door gekleurd zijn is het aanbrengen van een kleurcoating niet meer nodig. De baan beschikt over een door en door gekleurde surface doorop slijtage niet of nauwlijks zichtbaar is.

Het periodiek aanbrengen van een nieuwe coating behoord hierbij tot het verleden.

 

Systeem

Poritop Soft Pro is een uit één laag bestaand procédé. De surface bestaat uit een circa 10 mm dikke laag door en door gekleurede EPDM rubber korrel welke gebonden wordt met een UV bestendige polyurthaan.

De surface kan in diverse kleuren worden uitgevoerd.

 

Applicatie

De surface wordt met behulp van een machine aangebracht en aangewalst,hierdoor wordt een constante samenstelling en verdichting van de surface gewaarborgd. Doordat de toplaag door en door in kleur kan de belijning nadat het procedë is  uitgehard kan de belijning worden aangebracht. waarna de TB 400 coating aangebracht wordt d.m.v. spuitapplicatie.

 

Voor uitgebreide informatie en fotoverslag  Foto verslag Poritop Soft PRO