27-9-2022
 

Vloeren


De industriële sector kent van oudsher een sterke behoefte aan degelijke en slijtvaste vloeren. De Boer Technieken heeft door de jaren heen een gedegen kennis opgebouwd van onder andere kunststof vloeren ten behoeve van de industrie, die ruimschoots aan deze en andere eisen voldoen.

Wetgeving

Kunststof vloeren voor de industrie zijn bijvoorbeeld onderhevig aan diverse soorten wetgeving. Nieuwe milieu- en warenwetgeving vereisen steeds betere oplossingen, onder andere met betrekking tot garagevloeren, deze dienen vloeistofdicht te zijn. Eisen aan de vloeren voor de levensmiddelenindustrie hebben weer met hygiène te maken en ook deze eisen zijn doorgaans hoog. Ze moeten bijvoorbeeld makkelijk schoon te maken zijn en dienen bij voorkeur geen naden te bevatten.

Oplossingen

De Boer Technieken wordt steeds weer gedwongen om met nieuwe en betere oplossingen te komen die aan de meest recente eisen voldoen. Daarin worden we van harte bijgestaan door onze fabrikanten. Deze denken altijd met ons mee en komen met steeds betere en sterkere produkten. Zo bent u altijd verzekerd van de beste oplossing in uw eigen situatie.