26-9-2022
 

Multifunctionele Sportvelden


De Boer Technieken heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van sportvloeren. Hierbij gaat het niet alleen om tennisbanen en buiten sportvloeren maar ook voor indoor sports hebben wij geschikte oplossingen in huis.

Multi functionele sportvelden:

Hierbij kunt u denken aan vloeren die geschikt moeten zijn voor verschillende in- en outdoor sporten; (zaal)voetbal, volleybal, gym, badminton en basketbal, maar natuurlijk ook fitness, yoga en aerobic behoren tot de mogelijkheid. Ook de belijning voor deze vloeren kunnen we vakkundig aanbrengen.

Demping

Demping is uitermate belangrijk, zodat de belasting voor gewrichten beperkt blijft en het geluidsniveau aanvaardbaar is. Voor het aanleggen van indoor sportvloeren gebruiken we daarom vaak PU-systemen, die aangebracht worden op rubber matten. Zo bent u verzekerd van een sportvloer die aan de hoogste eisen voldoet. We adviseren u graag over een passende oplossing.

 

sportveld Poritop Black plusOns Poritop Black (Plus) systeem is een zeer betaalbaar afwerksysteem welke uitstekkende multifunctionele eigenschappen heeft.