20-10-2021
 

Poritop Soft


De Boer Technieken heeft een nieuw renovatie syteem voor all-weather tennisbanen ontwikkeld, die ook zeer geschikt is voor indoor toepassingen. Het Poritop Soft systeem heeft vele voordelen.

Systeem

Het Poritop Soft systeem is dus niet alleen DE innovatie voor outdoor tennisbanen maar ook een zeer geschikte surface voor de indoor tennisbanen.

 

Naast de 'standaard' Poritop Soft surface kunnen wij voor indoor ook een variant aanbieden, namelijk Poritop Soft Slide. Poritop Soft Slide wordt op dezelfde manier gemaakt maar wordt daarna ingestrooid met een rubber korrel, waardoor het gevoel van gravel indoor wordt geimiteerd.

Applicatie

Poritop Soft bestaat uit twee lagen; de onderlaag is een rubberkorrel welke gebonden wordt met een polyurthaan, deze laag wordt daarna afgewerkt in kleur met een polyurthaan spuitcoating. De onderlaag wordt met behulp van een machine aangebracht en aangewalst, waarna de TB 400 spraycoating aangebracht wordt d.m.v. spuitapplicatie. Voor uitgebreide informatie en fotoverslag Fotoverslag.